Kutsu Suomen Sijoitusanalyytikot ry:n jäsenille

 

Suomen IR-yhdistys ry, Suomen Sijoitusanalyytikot ry ja Suomen Pörssimeklarit ry järjestävät yhteisen After work-tapahtuman 15.6.2016 klo 17.30 alkaen ravintola Savoyn Salikabinetissa (Eteläesplanadi 14). Toivotamme yhdistysten jäsenet lämpimästi tervetulleiksi.

Tapahtuman teemana on negatiivinen korkotaso ja sen vaikutukset talouteen. Aiheesta tulevat alustamaan Suomen Pankin toimistopäällikkö Elisa Newby ja Front Capitalin päästrategi Ari Aaltonen. Ajankohtainen aihe ja erilaiset näkökulmat herättävät varmasti vilkkaan keskustelun. Tilaisuudessa pääset myös verkostoitumaan kollegoiden ja muiden yhdistysten jäsenten kesken. Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 6.6. mennessä Suomen Pörssimeklareiden jäsenpalveluun osoitteeseen This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it Mainitsethan ilmoittautumisesi yhteydessä, minkä yhdistyksen jäsen olet. Paikkoja on rajoitetusti. Järjestämme vastaavia yhdistysten yhteisiä after work –tilaisuuksia noin puolivuosittain.

Tervetulleeksi toivottaen

Suomen IR-yhdistys ry:n hallitus
Suomen Sijoitusanalyytikot ry:n hallitus
Suomen Pörssimeklarit ry:n hallitus