Sijoitusalan asiantuntijoiden yhdistäjä

Kutsu After work -tapahtumaan 3.11.2016

Suomen Sijoitusanalyytikot ry, Suomen IR-yhdistys ry ja Suomen Pörssimeklarit ry järjestävät yhteisen After work-tapahtuman 3.11.2016 klo 17.30 alkaen ravintola Palacen Merisalissa (Eteläranta 10). Toivotamme yhdistysten jäsenet lämpimästi tervetulleiksi.

Saamme After work -tapahtumaamme puhujavieraaksi OP Ryhmän vastuullisen sijoittamisen johtajan Mika Leskisen. Mika kertoo meille siitä, mitä vastuullinen sijoittaminen käytännössä on ja mitä se ei ole. Lisäksi kuullaan esimerkiksi siitä, minkälaisille uusille palveluille vastuullisen sijoittamisen kasvanut suosio on luonut tarvetta ja kysyntää. Tilaisuudessa pääset myös verkostoitumaan kollegoiden ja muiden yhdistysten jäsenten kesken. Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 28.10. mennessä Suomen Sijoitusanalyytikoiden sihteerille osoitteeseen  sihteeri@sijoitusanalyytikot.fi. Mainitsethan ilmoittautumisesi yhteydessä, minkä yhdistyksen jäsen olet. Paikkoja on rajoitetusti. Järjestämme vastaavia yhdistysten yhteisiä after work –tilaisuuksia noin puolivuosittain.

Tervetulleeksi toivottaen

Suomen IR-yhdistys ry:n hallitus
Suomen Sijoitusanalyytikot ry:n hallitus
Suomen Pörssimeklarit ry:n hallitus