Sijoitusalan asiantuntijoiden yhdistäjä

Sijoitusanalyytikkojen yhdistyksen kuvaus

Suomen Sijoitusanalyytikot ry on vuonna 1989 perustettu yhdistys, jonka päätarkoituksena on edistää sijoitusanalyytikoiden ammattikunnan yleistä tunnettuutta ja arvostusta, arvopaperimarkkinoihin liittyvän sijoitusanalyysitoiminnan yleisiä edellytyksiä ja sijoittajille suunnatun informaation parantamista sekä toimia arvopaperimarkkinoiden luotettavuuden ja tehokkuuden edistämiseksi. Sijoitusanalyytikkojen yhdistys kuuluu Euroopan sijoitusanalyytikkoyhdistysten kattojärjestö EFFASiin (European Federation of Financial Analysts Societies).

Tarkoituksensa toteuttamiseksi sijoitusanalyytikkojen yhdistys

 • Ottaa kantaa sijoitusanalyysejä ja arvopaperimarkkinoita koskeviin kysymyksiin
 • Luo yhteyksiä kansainvälisiin alan yhdistyksiin ja järjestöihin
 • Järjestää koulutuksia
 • Järjestää seminaari- ja keskustelutilaisuuksia

Sijoitusanalyytikkojen yhdistyksen aktiviteetteja ovat mm.

 • Presentaatiot
 • Seminaarit ajankohtaisista asioista
 • Parhaat internet-sijoittajasivut -kilpailu yhdessä Pörssisäätiön ja Talouselämän kanssa
 • Edunvalvonta sijoitusmarkkinoiden kehitykseen liittyvissä asioissa

Koulutukset

Suomen Sijoitusanalyytikot ry järjestää vuosittain noin vuoden kestävän CEFA-koulutuksen (Certified European Financial Analyst) sekä lyhyemmän CEESGA-koulutuksen (Certified Effas Environmental Social and Governance Analyst).

Tutustu yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin

Ajankohtaista

 • 31.05.2019
  Kutsu After work -tapahtumaan 9.5. klo 17:30

  Sijoitusanalyytikoiden, Meklariyhdistyksen ja IR-yhdistyksen yhteinen After work -tilaisuus pidetään torstaina 9.5. alkaen klo 17.30 Savoyssa.

  Saamme vieraaksemme St1:n yhteiskuntasuhdejohtaja Mika Ahon, joka kertoo meille ilmastonmuutoksen tilasta ja keinoista, joilla sitä voitaisiin pysäyttää. Tilaisuudessa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

  Sijoitusanalyytikkoyhdistyksen jäsenien ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen sihteeri@sijoitusanalyytikot.fi. Paikkoja tilaisuuteen yhdistyksen jäsenillä on 20. 

  Lämpimästi tervetuloa!

  Lue lisää
 • 31.05.2019
  Kutsu: Jouluglögit to 22.11.2018 klo 17

  Kutsu Suomen Sijoitusanalyytikot ry:n jäsenille (Tapahtuma täynnä)
   

  Tervetuloa Suomen IR-yhdistyksen, Suomen Sijoitusanalyytikoiden ja Suomen Pörssimeklareiden yhteisille jouluglögeille torstaina 22.11.2018 klo 17.00 alkaen. 

  Jouluglögit ja cocktailpalat tarjoillaan ravintola Sunnissa, Aleksanterinkatu 26, toinen kerros. Ohjelma alkaa klo 17.30.

  ***


  Saamme vieraaksemme Solidiumin toimitusjohtaja Antti Mäkisen, jonka esityksen aiheena on Solidiumin omistajapolitiikka ja muutokset sijoituksissa. 
   

   

  Tervetuloa!

  Lue lisää
 • 31.05.2019
  Kutsu Suomen Sijoitusanalyytikot ry:n vuosikokoukseen 16.4.2018

  Yhdistyksen vuosikokous pidetään maanantaina 16.4.2018 klo 17.30 alkaen Itämerentornin edustustiloissa (16. krs, Itämerentori 2, 00180 Helsinki). Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaiset asiat, mm. vuoden 2017 tilinpäätös, toimintakertomus ja uuden hallituksen valinta. Pyydämme ystävällisesti, että vuosikokoukseen osallistuvat yhdistyksen jäsenet ilmoittavat tulostaan pe 13.4.2018 klo 9 mennessä.

  Lämpimästi tervetuloa vuosikokoukseen!

  Lue lisää